Uteserveringar i Stockholm, vilka är fina

En sommar i Stockholm medför många fina uteserveringar i Stockholm och utanför centrala Stockholm. En av de mest välbesökta uteserveringarna är Wärdshuset Ulla Winbladh, vars uteservering öppnar första veckan i maj. Wärdshuset Ulla Winbladh är ett anrikt värdshus som ligger nära Djurgårdsbron. Omgivningen är rogivande och du kommer bort från all stress som finns inne i centrum.

I Spa Bar på Clarion Hotel Signs åttonde våning får du en spektakulär utsikt över Stockholm. Här kan du njuta av en god dricka i en Bubble Chair eller i någon av fåtöljerna. På Spa Bars terrass kan du se ut över Stockholm och dess folkvimmel utan att störas av ljudet från bilarna.

I Hagaparken ligger Stallmästaregården som precis öppnat en ny uteservering. Uteserveringen har en vacker utsikt över parken där du kan njuta av en måltid. Eller varför inte sitta i någon av de sköna fåtöljerna och smutta på ett glas bubbel? Stallmästaregården har Champagnetimmar mellan 15:00 och 18:00 var dag under hela sommaren. Nya sorters champagne kommer med jämna mellanrum.

Gillar du jazzmusik ska du ta en sväng förbi Södra Teatern på Mosebacke Torg. Här arrangeras Jazzbrunch på lördagar och söndagar mellan 10:30 till 15:30. Från Mosebacke Torg har du en fin utsikt över så gott som hela Stockholm.

Restaurang Göteborg ligger trots sitt namn i Stockholm, närmare bestämt på Midskeppsgatan 31. Restaurangen ligger vackert vid vattnet och du kan ta dig dit med båt om så önskas. Njut av atmosfären och något gott att dricka på restaurangens brygga. Läget gör Restaurang Göteborg extra mysig för ett par som vill spendera tid på tu man hand.

Ett stenkast från Centralstationen mitt i Stockholm ligger Restaurang Blekholmen. Restaurangen ligger precis vid havet och har en egen brygga där du kan sitta och mysa med en svalkande dryck. Ett trappsteg upp kan du sitta på terrassen och ta in den fina utsikten över en bit mat.

På Klockstapelsbacken 3 ligger Fåfängan, restaurangen med samma namn som berget där den är belägen. Restaurangen öppnade 2005, men lusthuset den ligger i är från slutet av 1700-talet. Under sommaren serveras brunch under lördagar och söndagar från klockan 11 till 13. Sommarbuffén är helt glutenfri och passar därmed dig som är glutenallergiker.

Restaurang Hasselbacken ligger på Kungliga Djurgården och beskrivs som att vara på landet mitt i stan. Passa på att koppla bort stressen från stan med en svalkande dryck eller god måltid på denna anrika restaurang med anor från 1700-talet. Hasselbacken och dess terrass är ett populärt val för bröllop och andra festligheter.

This entry was posted in Bar & Restaurang, Fina Hotell, Nyheter and tagged , . Bookmark the permalink.